CyberSterk 2 weken gratis op proef

CyberSterk kosteloos uitproberen

De beste manier om te begrijpen wat CyberSterk voor je doet is om het in actie te zien. Vraag de proefperiode van 14 dagen aan. Binnen 2 werkdagen nemen we contact met je op. We maken dan direct een afspraak voor de installatie van de CyberSterk box bij jou op locatie.

De proefperiode:

  • Wijst je op risico’s die je loopt
  • Laat zien waar je kwetsbaar bent
  • Stelt je in staat om je beveiliging te verbeteren

Wordt je gehackt of loop je een groot risico, dan stuurt CyberSterk je een alarm via de e-mail. Je kan dan actie ondernemen voor het te laat is.

Vul nu de aanvraag voor de proefperiode in en ervaar in de praktijk wat een rookmelder in je ict omgeving voor je gemoedsrust doet.

Proefperiode aanvragen

Waarom

TST draagt bij aan een samenleving waarin iedereen profiteert van de voordelen die technologie te bieden heeft. We willen het leven van mensen verbeteren door ict-dienstverleners te ondersteunen bij het inzetten van nieuwe technologie en diensten bij hun klanten.

Hoe

We stellen ict-dienstverleners die partner worden van TST in staat om hun klanten te ondersteunen bij de digitale transformatie. Wij investeren voortdurend in de nieuwste kennis en techniek. Zo staan wij ook in de toekomst garant voor vernieuwende diensten die aansluiten op de bedrijfsambities van onze partners.

Wat

We voegen waarde toe aan producten en diensten die door ons of de derden zijn ontwikkeld. De waarde die we toevoegen heeft betrekking op het vereenvoudigen van abstracte/technische producten naar een toepasbare, eenvoudige en begrijpelijke versie die met smarketing in de markt gezet kan worden.

Wordt Partner!

Heb je interesse om partner te worden van TST ict distribution?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat wij beloven

Wij willen het mkb laten profiteren van de voordelen die ict te bieden heeft. Wij zorgen ervoor dat Enterprise producten voor het mkb beschikbaar komen voor een redelijke verhouding van prijs en prestatie. Betaalbaar voor de klant en een goede marge voor de partner. Wij zorgen dat steeds de nieuwste innovaties beschikbaar zijn en geven Nederlandstalige ondersteuning. Zowel op technisch gebied als in de sales en marketing.

Hoe werken we samen?

We stellen je in staat om de diensten zelf te verkopen en waarde toe te voegen. Jij geeft advies, implementeert en ondersteunt. Wij staan voor je klaar als het nodig is. Met ondersteuning bij complexere projecten of als er tijdelijk behoefte is aan extra expertise of mankracht. Technisch of marketing, we staan voor je klaar.

TST ict distribution B.V.

TST Noordwijk

Losplaatsweg 24
2201 CV Noordwijk

TST Gouda

Hanzeweg 15
2803 MC Gouda

© TST ict distribution 2021 | Privacyverklaring