CyberSterk signaleert Cyberbedreigingen

Zorg dat je klant CyberSterk is!

Biedt jouw klanten de beste bescherming tegen cyberaanvallen door hen CyberSterk aan te bieden

Cyberaanvallen zijn steeds frequentere en geavanceerder en vormen daardoor een steeds grotere bedreigingen voor bedrijven. Zonder goede beveiliging loopt jouw klant het risico om bedrijfs- en reputatie -schade op te lopen.

CyberSterk biedt jouw klanten een all-in-one oplossing voor netwerkintrusion detectie en beveiliging. Het apparaat is gemakkelijk te installeren en biedt live rapportages en maandelijkse updates met de resultaten uit de scans, zodat jouw klanten altijd op de hoogte zijn van de beveiligingsstatus van hun netwerk.

Door Cybersterk te bieden aan jouw klanten, kun je hen een gerust gevoel geven en laten zien dat jij de beste oplossingen biedt voor hun beveiligingsbehoeften. Je kunt hun vertrouwen in jouw bedrijf versterken en een waardevolle relaties verder versterken en of opbouwen.

Voordelen

  • All-in-one oplossing voor netwerkintrusion detectie en beveiliging
  • Gemakkelijk te installeren en te gebruiken
  • Biedt real-time beveiligingsstatus en alerten
  • Live en maandelijkse per email rapportages
  • Eén eigen NOC om al je klanten te monitoren

Meer weten?

Meld je aan voor meer informatie en ontdek hoe je CyberSterk kunt aanbieden aan jouw klanten. Vul het formulier in en onze experts helpen je graag verder.

Wacht niet langer en maak jouw klanten CyberSterk!

Meer informatie aanvragen

Waarom

TST draagt bij aan een samenleving waarin iedereen profiteert van de voordelen die technologie te bieden heeft. We willen het leven van mensen verbeteren door ict-dienstverleners te ondersteunen bij het inzetten van nieuwe technologie en diensten bij hun klanten.

Hoe

We stellen ict-dienstverleners die partner worden van TST in staat om hun klanten te ondersteunen bij de digitale transformatie. Wij investeren voortdurend in de nieuwste kennis en techniek. Zo staan wij ook in de toekomst garant voor vernieuwende diensten die aansluiten op de bedrijfsambities van onze partners.

Wat

We voegen waarde toe aan producten en diensten die door ons of de derden zijn ontwikkeld. De waarde die we toevoegen heeft betrekking op het vereenvoudigen van abstracte/technische producten naar een toepasbare, eenvoudige en begrijpelijke versie die met smarketing in de markt gezet kan worden.

Wordt Partner!

Heb je interesse om partner te worden van TST ict distribution?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat wij beloven

Wij willen het mkb laten profiteren van de voordelen die ict te bieden heeft. Wij zorgen ervoor dat Enterprise producten voor het mkb beschikbaar komen voor een redelijke verhouding van prijs en prestatie. Betaalbaar voor de klant en een goede marge voor de partner. Wij zorgen dat steeds de nieuwste innovaties beschikbaar zijn en geven Nederlandstalige ondersteuning. Zowel op technisch gebied als in de sales en marketing.

Hoe werken we samen?

We stellen je in staat om de diensten zelf te verkopen en waarde toe te voegen. Jij geeft advies, implementeert en ondersteunt. Wij staan voor je klaar als het nodig is. Met ondersteuning bij complexere projecten of als er tijdelijk behoefte is aan extra expertise of mankracht. Technisch of marketing, we staan voor je klaar.

TST ict distribution B.V.

Adres:

Hanzeweg 15
2803 MC Gouda

© TST ict distribution 2024 | Privacyverklaring