GOOSE Zakelijk met Cyber Alarm

GOOSE VPN Zakelijk

Altijd veilig online

Medewerkers werken steeds vaker thuis of onderweg. Ze maken dan verbinding met een netwerk thuis of met een hotspot. Voor een veilige verbinding met internet kunnen ze het beste gebruik maken van een VPN-verbinding. Het verkeer tussen hun apparaten en internet wordt dan versleuteld, waardoor afluisteren en meekijken onmogelijk is.

De unieke voordelen van GOOSE Zakelijk met Cyber Alarm:

  • Nederlandse fabrikant met servers in meer dan 160 landen
  • Veilig verbinden met internet, waar je ook werkt
  • Onbeperkt aantal apparaten per gebruiker
  • Voldoe aan AVG/GDPR, al het internetverkeer versleuteld
  • Cyber Alarm technologie

GOOSE Zakelijk met Cyber Alarm
Een VPN beschermt je klanten niet tegen gevaren in het internetverkeer. Websites die ze bezoeken kunnen met malware besmette bestanden bevatten. Ze kunnen ook besmet worden via het netwerk waar ze gebruik van maken of zelf per ongeluk malware installeren. Maak je verbinding met een VPN server met Cyber Alarm, dan wordt al het internetverkeer geanalyseerd. De unieke Cyber Alarm technologie waarschuwt je klant als deze een risico loopt of gehackt is. Daarmee kunnen ze schade voorkomen of beperken.

Speciaal voor partners van TST ict distribution
Partners van TST ict distribution krijgen voor maximaal vijf medewerkers een licentie voor GOOSE Zakelijk met Cyber Alarm. Met deze licentie kan je zelf de voordelen ervaren en het aan klanten laten zien. Deze ‘not for resale’ actie is één jaar geldig en wordt jaarlijks verlengd als je de dienst actief aanbiedt.

Vul nu de aanvraag voor de NFR-licenties in en ervaar in de praktijk hoe gemakkelijk en goed GOOSE Zakelijk werkt.

NFR-licenties aanvragen

Waarom

TST draagt bij aan een samenleving waarin iedereen profiteert van de voordelen die technologie te bieden heeft. We willen het leven van mensen verbeteren door ict-dienstverleners te ondersteunen bij het inzetten van nieuwe technologie en diensten bij hun klanten.

Hoe

We stellen ict-dienstverleners die partner worden van TST in staat om hun klanten te ondersteunen bij de digitale transformatie. Wij investeren voortdurend in de nieuwste kennis en techniek. Zo staan wij ook in de toekomst garant voor vernieuwende diensten die aansluiten op de bedrijfsambities van onze partners.

Wat

We voegen waarde toe aan producten en diensten die door ons of de derden zijn ontwikkeld. De waarde die we toevoegen heeft betrekking op het vereenvoudigen van abstracte/technische producten naar een toepasbare, eenvoudige en begrijpelijke versie die met smarketing in de markt gezet kan worden.

Wordt Partner!

Heb je interesse om partner te worden van TST ict distribution?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat wij beloven

Wij willen het mkb laten profiteren van de voordelen die ict te bieden heeft. Wij zorgen ervoor dat Enterprise producten voor het mkb beschikbaar komen voor een redelijke verhouding van prijs en prestatie. Betaalbaar voor de klant en een goede marge voor de partner. Wij zorgen dat steeds de nieuwste innovaties beschikbaar zijn en geven Nederlandstalige ondersteuning. Zowel op technisch gebied als in de sales en marketing.

Hoe werken we samen?

We stellen je in staat om de diensten zelf te verkopen en waarde toe te voegen. Jij geeft advies, implementeert en ondersteunt. Wij staan voor je klaar als het nodig is. Met ondersteuning bij complexere projecten of als er tijdelijk behoefte is aan extra expertise of mankracht. Technisch of marketing, we staan voor je klaar.

TST ict distribution B.V.

TST Noordwijk

Losplaatsweg 24
2201 CV Noordwijk

TST Gouda

Hanzeweg 15
2803 MC Gouda

© TST ict distribution 2023 | Privacyverklaring