Guardey Cybersecurity made easy

Plug & play cybersecurity  oplossing voor het MKB

“Als je meer geld uitgeeft aan koffie dan aan cybersecurity wordt je gehackt!”

Richard A.Clarke

Dit betekent Guardey voor jouw bedrijf:

Of jouw team nu op kantoor, thuis, bij de klant of op afstand werkt: Guardey maakt jouw bedrijf cyberveiliger. En het mooie aan Guardey is, dat doen ze op een toegankelijke en betaalbare manier.

Met Guardey krijg je een cyberveiliger bedrijf dankzij de volgende onderdelen:

Verbind

Overal waar je bent, werk je zorgeloos dankzij een veilige onlineverbinding.

Detectie

Guardey stuurt een waarschuwing zodra verdacht verkeer over jouw netwerk gaat.

Leer

Vergroot de kennis van jou en je medewerkers over cybersecurity om vervelende situaties te leren voorkomen

Waarom kiezen voor Guardey?

Guardey maakt cybersecurity eenvoudig en betaalbaar voor kleine tot middelgrote bedrijven die niet in staat zijn om de complexe en hoge kosten van traditionele cybersecurityoplossingen te dragen. Met Guardey kan elke ondernemer zich met een gerust gevoel en op een cyberveilige manier richten op het runnen van zijn onderneming.

Guardey biedt:

 1. Een veilige onlineverbinding
 2. Alerts bij ongewenst verkeer
 3. Een gamified leeromgeving over cyberrisico’s
 4. Makkelijk te implementeren software
 5. Eenvoudig en betaalbaar

Voor wie is Guardey bedoeld?

Guardey is ontwikkeld voor bedrijven in het MKB: van ZZP’ers tot middelgrote ondernemingen. Veel van deze organisaties denken dat ze veilig zijn, omdat ze in de cloud werken en een goed antivirusprogramma gebruiken, maar in werkelijkheid zijn juist kleinere bedrijven extra kwetsbaar voor cyberdreigingen.

Bescherm jezelf en je bedrijf door de juiste maatregelen te nemen en te investeren in de toekomst van je onderneming.

Bij Guardey kan je kiezen uit twee verschillende pakketten:

Pro

Cyberbeveiligingspakket met veilige onlineverbinding, monitoring, detectie en cyber awareness game.

Wat is er inbegrepen in dit pakket?

 • 14 dagen gratis proefperiode
 • Overal veilig werken
 • Real-time inzicht en waarschuwingen
 • Cyberawareness game om kennis te vergroten

 

Premium

Hetzelfde cyberbeveiligingspakket als Pro, maar met 24/7 ondersteuning en extra functies

Wat is er inbegrepen in dit pakket?

 • 14 dagen gratis proefperiode
 • Overal veilig werken
 • Real-time inzicht en waarschuwingen
 • Cyberawareness game om kennis te vergroten
 • 24/7 proactieve ondersteuning
 • Dedicated IPs & site-to-site VPN

Wil jij liever zorgen voor meer cyberawareness in jouw bedrijf?

Dan biedt Guardey iets unieks: de Guardey Game. Met deze game vergroot je spelenderwijs de kennis en het bewustzijn van cyberrisico’s van jezelf en je collega’s. Voltooi uitdagingen, behaal diverse achievements en maak van het leren over cybersecurity een feestje!

Cybersecurity is belangrijk, ook voor jou

Cybersecurity is juíst voor jou belangrijk. Het merendeel van de cybercriminaliteit richt zich tegenwoordig op kleine bedrijven.

Waarom? Kleine bedrijven hebben hun dekking laag en zijn hiermee een makkelijke prooi. Wist je dat 95% van alle hacks en datalekken het gevolg is van een menselijke fout? Dat houd je met een goed antivirusprogramma niet tegen.

Cybersecurity, maar dan toegankelijk

De meeste bestaande cybersecurityoplossingen richten zich vooral op grotere bedrijven. Ze bieden complexe en hoogwaardige oplossingen tegen een hoge investering in tijd en geld.

Guardey begrijpt dat het anders moet. We bieden een oplossing voor bedrijven die het meest kwetsbaar zijn voor cyberdreigingen, maar voor wie de bestaande cybersecurityoplossingen niet beschikbaar zijn. Zo maken we cybersecurity toegankelijk voor iedereen.

Ook maken we het begrijpelijk voor je hele team en bovenal: betaalbaar!

Ja, ik wil meer informatie!

Waarom

TST draagt bij aan een samenleving waarin iedereen profiteert van de voordelen die technologie te bieden heeft. We willen het leven van mensen verbeteren door ict-dienstverleners te ondersteunen bij het inzetten van nieuwe technologie en diensten bij hun klanten.

Hoe

We stellen ict-dienstverleners die partner worden van TST in staat om hun klanten te ondersteunen bij de digitale transformatie. Wij investeren voortdurend in de nieuwste kennis en techniek. Zo staan wij ook in de toekomst garant voor vernieuwende diensten die aansluiten op de bedrijfsambities van onze partners.

Wat

We voegen waarde toe aan producten en diensten die door ons of de derden zijn ontwikkeld. De waarde die we toevoegen heeft betrekking op het vereenvoudigen van abstracte/technische producten naar een toepasbare, eenvoudige en begrijpelijke versie die met smarketing in de markt gezet kan worden.

Wordt Partner!

Heb je interesse om partner te worden van TST ict distribution?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat wij beloven

Wij willen het mkb laten profiteren van de voordelen die ict te bieden heeft. Wij zorgen ervoor dat Enterprise producten voor het mkb beschikbaar komen voor een redelijke verhouding van prijs en prestatie. Betaalbaar voor de klant en een goede marge voor de partner. Wij zorgen dat steeds de nieuwste innovaties beschikbaar zijn en geven Nederlandstalige ondersteuning. Zowel op technisch gebied als in de sales en marketing.

Hoe werken we samen?

We stellen je in staat om de diensten zelf te verkopen en waarde toe te voegen. Jij geeft advies, implementeert en ondersteunt. Wij staan voor je klaar als het nodig is. Met ondersteuning bij complexere projecten of als er tijdelijk behoefte is aan extra expertise of mankracht. Technisch of marketing, we staan voor je klaar.

TST ict distribution B.V.

Adres:

Hanzeweg 15
2803 MC Gouda

© TST ict distribution 2024 | Privacyverklaring