PWA sluit aan bij het partnernetwerk van TST

door | 1 mrt 2021 | Nieuws

Op de foto: rechts Steph de Jong van PWA. Links Henk Nachtegaal van TST ict distribution

PWA uit Noordwijkerhout sluit aan bij het partnernetwerk van TST ict distribution. Sinds de oprichting in 2001 is PWA uitgegroeid tot een van de grootste IT-bedrijven in de Bollenstreek. Groot worden was niet hun doel maar meer gevolg van hun duidelijke en heldere visie. Zij bieden standaardoplossingen die voor veel mkb bedrijven direct toegevoegde waarde hebben. Door hun uitzonderlijk hoge kennisniveau van IT en ervaring binnen de zakelijke markt kunnen ze deze realiseren. Hierdoor is ook dat stapje extra, als het anders dan standaard moet, voor hun geen enkel probleem. Zij noemen dat flexibiliteit, een prima kwaliteit die juist nu goed van pas komt.

PWA ziet dat er op dit moment met name op het gebied van security veel kansen liggen. Hun visie daarop is ´voorkomen altijd beter is dan genezen, daarom zorgen wij voor preventie´. Preventie is natuurlijk uitstekend, maar wie controleert of de gekozen maatregelen werken? Wie slaat alarm als er toch iets ´verdachts´ gebeurt? PWA vond bij TST ict distribution het antwoord: het SAM Cyber Alarm.

“Een prima innovatieve dienst welke wij moeiteloos kunnen opnemen in onze portfolio. Een waardevolle aanvulling op al onze preventieve maatregelen. We hebben nu ´een rookmelder´ voor de ICT-omgeving. Daar worden zowel wij als onze klanten erg blij van” aldus directeur en medeoprichter Steph de Jong.

Dit is precies waar het ons om te doen is. Het leveren van innovatieve producten en diensten aan partners zodat het hele mkb kan profiteren van de voordelen die ict te bieden heeft. Wij zorgen ervoor dat Enterprise producten voor het mkb beschikbaar komen. Dit voor een redelijke prijs/prestatie voor de eindklant en een goede marge voor onze partners. PWA en TST ict distribution is daarom een perfecte combinatie.

Wij heten het gehele team van PWA van harte welkom.

Over TST ict distribution

Tomorrow’s Solutions Today. Een distributeur van innovatieve ict diensten voor het mkb.

TST ict distribution draagt bij aan een samenleving waarin iedereen profiteert van de voordelen die technologie te bieden heeft. We willen het leven van mensen verbeteren door ict-dienstverleners te ondersteunen bij het inzetten van nieuwe technologie en diensten bij hun klanten. We stellen ict-dienstverleners in staat om hun klanten te ondersteunen bij de digitale transformatie.

Wij investeren voortdurend in de nieuwste kennis en techniek. Zo staan wij ook in de toekomst garant voor vernieuwende diensten die aansluiten op de behoeftes van de klanten van onze partners. We voegen samen met partners waarde toe aan diensten die door ons of door derden zijn ontwikkeld. De waarde die we toevoegen heeft betrekking op het vereenvoudigen van abstracte/technische producten naar een toepasbare, eenvoudige en begrijpelijke versie die met smarketing in de markt gezet kan worden.

Frans Nieuwland & Henk Nachtegaal, Directie, TST ict distribution

Voor meer informatie tst.nl

Deel dit bericht via: