TST ict distribution distributeur van cybersecurity-oplossing Guardey

door | 16 jun 2023 | Nieuws

Op de foto van links naar rechts: Henk Nachtegaal van TST ict distribution, Jeroen de Raaf van Guardey, Joeri van de Watering van Guardey en Frans Nieuwland van TST ict distribution.

TST ict distribution is verheugd om haar partners te melden dat zij haar portfolio heeft uitgebreid met Guardey, een complete plug-and-play cybersecurity-oplossing voor het MKB. Met Guardey als hun cyberbewaker kunnen bedrijven profiteren van een veilige en toegankelijke oplossing, ongeacht waar hun team werkt. Guardey biedt altijd een beveiligde verbinding, waarschuwt directe dreigingen en helpt bedrijven om hun medewerkers te trainen via een leuk online gamification platform.

Guardey versleutelt de verbinding tussen het apparaat en internet door middel van een Virtual Private Network (VPN). Gebruikers hoeven dus niet te weten hoe het (Wi-Fi) netwerk dat ze gebruiken beveiligd is en hoeven zich geen zorgen te maken over ongewenst meekijken of zichtbaarheid in het netwerk.

In 2019 hebben de oprichters van SecureMe2 en Guardey hun krachten gebundeld. SecureMe2 controleert met Cyberalarm de risico’s binnen de IT-omgeving. Je ontvangt als IT-partner een melding als het risico hoog is dat je klant is of wordt gehackt. De Cyberalarm technologie van SecureMe2 is geïntegreerd in Guardey, waardoor de controle ook buiten de eigen IT-omgeving beschikbaar is. Ideaal als je klant werkt in een bedrijfsverzamelpand, thuis, onderweg of bij klanten op locatie. De meldingen van beide cybersecurity-oplossingen zijn centraal te bewaken via een multi-tentant portaal. Zo heb je als partner vanuit één cockpit inzicht in alle digitale risico’s die je klanten lopen.

TST ict distribution levert producten via haar netwerk van IT-partners. Als voorstander van een samenleving waarin iedereen kan profiteren van de voordelen van technologie, blijft TST ict distribution investeren in de nieuwste kennis en technologieën om hun partners van de beste diensten te voorzien. Door samen waarde toe te voegen aan producten en diensten maakt TST ict distribution complexe technologieën begrijpelijk, toepasbaar en betaalbaar voor MKB Nederland. Met de toevoeging van Guardey aan het portfolio van TST ict distribution kunnen IT-partners hun klanten nog beter bedienen en schade die cyberincidenten veroorzaken voorkomen en beperken.

Frans Nieuwland & Henk Nachtegaal, Directie, TST ict distribution

 

Neem voor meer informatie of een demo contact op via partners@tst.nl.

 

 

 

Deel dit bericht via: